Nädala näod. 46 – algab elu uus (3)

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Tamla.
Monika Tamla. Foto: Marina Puškar

Kui naine ei pelga 44-aastaselt kolmandat poega saada, siis mis eriline julgustükk on selle kõrval loobuda omal algatusel 46-aastasena kindlast tööst, teadmata, mida tulevik toob!

Peale ootamatuse, millega Monika Tamla otsus lahkuda «Aktuaalse kaamera» uudisteankru kohalt tabas Eesti Rahvusringhäälingu juhte, jahmatas ta küllap üle Eesti tuhandeid eakaaslasi, kelle suurimaid hirme on arvatavasti küsimus, mis saab siis, kui ühel päeval tööd enam pole. Keskealised pole tööturul just kõige kuumem kaup.

Aga Tamla ei muretse homse pärast. Sest teletöö pole ainus, mida ta oskab. Tal on Tallinna Tehnikaülikoolist majandusharidus, ta vedas koos sõbrannaga aastaid kahe peale asutatud Balti Müügiedendusagentuuri, ta on lõpetanud Eesti diplomaatide kooli, on õppinud Tartu Ülikoolis politoloogiat. See kõik, kinnitab Tamla, annab usku nii iseendasse kui ka sellesse, et «universumis on elu ka väljaspool ERRi».

Ja elu ongi juba näidanud, et uued pakkumised tulevad. Igor Mangi horoskoopki on talle ennustanud: nüüd algab elu uus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles