Tohutult meeldiv inimene

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Sikkut
Riina Sikkut Foto: Riigikantselei

Kuigi Jevgeni Ossinovski tegevus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehena uue tervise- ja tööministri kandidaadi leidmisel võib pälvida kriitikat, ei ütle see midagi tulemuse kohta. Riigikantseleis sotsiaal- ja tervisepoliitika nõuniku Riina Sikkuti kohta oskavad teda tundvad inimesed öelda ainult kõige paremaid sõnu – nii personaalses kui ka professionaalses mõttes.

Sikkut on tervishoiu teemadel tugev spetsialist: ta on uurinud vähipatsientide elukvaliteeti, HIVi mõju majandusele, tervishoiutöötajate väljarännet Eestist ja palju muid praktilisi probleeme. Temaga aastaid Poliitikauuringute Keskuses Praxis koos töötanud SEB majandusanalüütiku Mihkel Nestori sõnul on Sikkut selline inimene, keda iga töökollektiiv ootab. «Ta on tohutult meeldiv inimene. Ma ei kujuta ette Riinat kellegagi tülli minemas,» sõnas Nestor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles