Imre Sooäär: kõigepealt vajab reformi Reformierakond ise (1)

Imre Sooäär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakond.
Reformierakond. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Nädala lõpus uue juhi saav Reformierakond peab peeglisse vaatama, argpüksliku sisekirjade lekitamise lõpetama ja õppima omasid hoidma, kirjutab erakonna juhatusse kandideeriv endine riigikogu liige, ettevõtja ja helilooja Imre Sooäär (Reformierakond).

Meid on meedias küll ülbeteks, küll arrogantseteks või peenhäälestajateks sõimatud. Kindlasti oleme teinud ka vigu, sest keegi pole ilmeksimatu. Aga valija ootab meilt täna mitte vana olukorra juurde tagasipöördumist, vaid uut visiooni ja väärikust selle elluviimisel. Liimist lahti meeskonnad ei kesta ega võida. Peame endilt küsima, mida tegime valesti ning sellest õppima. Küllap tuleb meile pikas perspektiivis ka opositsioonipingil istumine kasuks, aga nüüd tuleb meil ennast erakonnana tõsiselt kokku võtta ja ühtseks meeskonnaks koonduda, et ennast tõestada. Vastasel korral istume varumeeste pingil veel kaua.

Reformierakonda on raputanud mudamaadlus ja musta pesu meedias pesemine. Usun, et eesti inimesed on sellest juba ammu tüdinud. Aeg oleks käituda riigi kõrgeima toetusega erakonnale vääriliselt, et poleks piinlik rahvale silma vaadata, kui küsitakse, et mis teil seal küll toimub. 

Ma arvan, et oluline on liikmete panus sellesse, kuhu erakonnad täna liiguvad. Tahan ka isiklikult rohkem panustada, tuues erakonna juhatusse loovat ja ühendavat jõudu, et siselahingud lõpetada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles