Aitab tühjast lobast! (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Viidik.
Aivar Viidik. Foto: Sven Arbet / Maaleht

Kõik me teame, et Tartu on heade mõtete linn. Ilmselt teavad vähesed, et tunnuslause mõtles välja hiidlane. Nüüd tunneb seesama hiidlane – Hiiumaa vallavolikogu esimees Aivar Viidik –, et headest mõtetest üksi ei piisa.

Pärast 20 aastat mandril toimetamist jõudis endine ajakirjanik ja suhtekorraldaja Viidik mõni aasta tagasi ringiga jälle Hiiumaale. Ikka selleks, et kohalikku elu edendada.

Esmaspäeval 50. sünnipäeva tähistav Viidik teab aga hästi, et kohalik elu ilma töötava parvlaevaliikluseta ei edene. Kaup vajab mandrile viimist ja sealt toomist. Sama lugu on turistidega.

Nii ongi viis kuud volikogu tööd juhtinud Viidik häälekalt majandusminister Kadri Simsonile vastu astunud. Tema sõnum on lihtne: praamijama lahendamisel ei piisa enam vastustest stiilis «ootame-vaatame-arutame». Loomult muidu kannatlikud hiidlased vajavad tegusid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles