Aadu Must: kaks nädalat pärast tselluloosisõja algust (51)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadu Must.
Aadu Must. Foto: Margus Ansu

Vorbusele ega Tartu linna lähiümbrusse tselluloositehast ei tule, kinnitab keskerakondlasest Tartu linnavolikogu esimees ja riigikogu liige Aadu Must.

  • Tartu Linnavolikogu ei suuda ega peagi suutma lahendada kogu seda sasipundart, mis ilmnes mõnede teravmeelsete inimeste poolt juba «tselluloosisõjaks» ristitud volikogu koosoleku ajel vallandus.
  • Tartu linnavolikogu erakorraline istung tselluloosivabriku asjas lõi positiivse pretsedendi, mida tulevikus järgivad ka teised omavalitsused – oma piirkonda puudutavate üldriiklike probleemide lahendamisel peab kohaliku omavalitsuse volikogu olema proaktiivne ega saa oodata, kuni keegi teine tema probleemid lahendab.
  • Veel olen kindel selles, et Vorbusele ega Tartu linna lähiümbrusse tselluloositehast ei tule, sest riigi keskvalitsus ja kohalik omavalitsus on ju partnerid, mitte vaenlased. Nii lihtne see asi ongi.
Kommentaarid (51)
Copy
Tagasi üles