Rahvatervise ohver (2)

Sigrid Kõiv
, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski Foto: Liis Treimann

Inimestele, kes enda arvates kõike hästi ja õigesti teevad, ei meeldi, kuid neid püütakse ümber kasvatada. Aga just seda tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski oma alkoholipoliitikaga teha tahab ja nii see sotside reiting kukub.

Ükski terve mõistusega inimene ei alahinda kahjulike eluviiside koormust ühiskonnale. Ent ainuski inimene ei jäta kasutamata ka võimalust osta naabritelt odavalt kaupa, mis kodumaal kallis. Selleks ju kaupade ja inimeste vaba liikumine mõeldud ongi. 

Ajalugu on tuhat korda näidanud, et kes üksi valgel hobusel miiniväljale kappab – kui laenata kõnekujund Marju Lauristinilt –, ei tule võitjana tagasi. Niisiis on sotside reiting ohver, mille erakond toob rahvatervise nimel. Ning kui mõelda riigimehelikult, mida iga erakond nagunii peaks tegema, siis peaks see seda ju väärt olema.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles