Tarmo Pikner: innovatsioon tuleb Kellylt ja Henrylt, mitte valuutavahetajatelt

Tarmo Pikner
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Pikner
Tarmo Pikner Foto: Erik Prozes

Vabariigi aastapäeva piduliku kontserdi ning presidendi vastuvõtuga võib üldjoontes rahule jääda, ent midagi jäi siiski teleri ees kripeldama, kirjutab kolumnist Tarmo Pikner.
 

Miks karistati presidendi vastuvõtule kutsutuid, kes pidid ette võtma pika Teekonna Tartusse ERM-i, et seal televiisorit vaadata ja lisaks veel püstijalu! Ülejäänud eesti rahvas sai samal ajal rahumeeli istuda oma mugavustsoonis ja nautida Teekonda teleka ees istudes, isegi No-teatri näitlejad said istuda – oma bussis.

Teisalt jällegi, oli see korraldajate poolt hea otsus – lihtrahvale tuldi vastu ja neile loodi etenduse vaatamiseks mugavused, valitud ja seatud aga tammugu jalalt jalale, kannatagu ja minestagu – ise nad tahtsid valituks ja seatuks saada.

Niisiis, olles juba diivanil tukkudes tükk aega Teekonda jälginud ja programm jõudnud kleidi- ja meigipolitsei valdkonda ning Yana Toom oli oma järjekordse pereliikme ära tutvustanud, kui kargasin äkki oma mugavustsoonist püsti – käes!

Kadunud suur Eesti idee on siin ja praegu – presidendiga kutsuti kätlema Kelly ja Henry Sildaru, vapustav vaatepilt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles