Eestlane küsib Google’ilt, Postimees asjatundjalt: mida Eestis müüa? Vastab kaubandus- ja tööstuskoja juht Mait Palts (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlased on esitanud Google'is ühe väga praktilise küsimuse: mida Eestis müüa? Kaubandus- ja tööstuskoja juht Mait Palts räägib sellest videosarja «Eestlane küsib Google'ilt, Postimees asjatundjalt» kaheksandas osas. Vaata videost lähemalt!

Eesti Vabariigi sajanda sünnipäeva puhul on Postimehe veebis alustanud ilmumist videosari «Eestlane küsib Google'ilt, Postimees asjatundjalt».

Luubi all on eestlaste põletavamad küsimused oma rahvuse või riigi kohta interneti otsingumootoris Google.

Küsimused tulevad Google'i autocomplete'i variantidest ehk valikutest, mida otsimootor pakub päringut alustades. Valitud otsingute teemadeks on «Eesti» ja «eestlased».

Postimehe arvamustoimetus kogus kokku 15 päringut. Vastust nendele aitavad otsida arvamusportaali toimetaja Georgi Beltadze ja kolumnist Ahto Lobjakas koos asjatundjatega.

Kuni 24. veebruarini ilmub iga päev üks vastava teemaga klipp.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles