Lugeja kiri: Keskerakonna valimisreklaami maksab kinni Tallinna elanik

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare valimisreklaam tema hiilgeaegadel
Edgar Savisaare valimisreklaam tema hiilgeaegadel Foto: Liis Treimann

Lugeja Karl Renser soovitab raha propaganda ja manipulatsioonide peale kulutamise asemel Tallinna juhtidel mõelda linna arengule.

Minu kätte sattus 19. jaanuari Haabersti Postipoiss. Esilehel avab Taavi Aas järjekordset küüru (ehk Haabersti silda), kolmandal leheküljel avab Aas Maxima kauplust (kas linnapeal pole muud teha?). Leheküljel kaks astub üles Mihhail Kõlvart, samuti ei puudu Raimond Kaljulaid, kes on leheküljel kolm.

Miks peab Tallinn tõstma ja üldse maksma pensionilisa? Mina olen ka Haabersti pensionär ja saan seda, aga ikkagi ütlen, et see on häälte ostmine. Kokkuvõttes pole midagi muutunud Savisaare ajaga. Uute maksudega korjatav raha jagatakse valimiste võidu nimel lihtsalt laiali ja ei saa ütelda, et tasuta lõunaid pole.

Rahapuudusel tehakse Reidi tee poolikult, samuti Haabersti ristmik, aga tobukesed usuvad, et midagi ju tehti. Tallinn on viletsas korras maju täis (Autobussijaama ümbrus, Luise tn jne). Samas ehitatakse igasse rohelisse auku maju, nagu meil maad ei oleks.

Mäletan, et kunagi kirjutati, et Mustamäel on majad tihedalt. Nüüd ehitatakse see veel tihedamaks. Samas võiks linn abistada ka enam suurte majade soojustamisel, mis on meil liiga aeglane.

Võidelgem siis tasuta lõunate vastu ja linna arengu eest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles