Donald Trump - stabiilse geeniuse nädal (1)

Margus Parts
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP/Scanpix

Eelmisel reedel keerutas Donald Trumpi kohta pori üles Michael Wolffi raamat «Tuli ja raev», mille väidetele vastas Valge Maja kõike kategooriliselt eitades.

Trumpi kaitseks võib öelda, et Wolffi allikakriitikata teos jätab eriarvamusteks omajagu ruumi. Samas ei suutnud Trump edukat vastulööki anda, pareerides väidet kehva vaimse võimekuse kohta avaldusega, et on väga stabiilne geenius.

Paar päeva hiljem teatas president, et on edukalt toimetanud Norrale F-52 hävitajad, mis on olemas ainult videomängudes.

Lisaks suutis vaba maailma juht nimetada Ladina-Ameerika ja Aafrika riike sitaaukudeks, kust USA-le pole immigrante vaja.

Trumpi jälgi ajab väidetavalt eriuurija Robert Mueller, kes tahab seoses õigusemõistmise takistamisega presidendile paar küsimust esitada. Trump arvab, et kohtumisel erilist mõtet ei ole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles