Postimees 1991. aastal: suhkruauto sõitis posti puruks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhkur.
Suhkur. Foto: SCANPIX

Kirjutab lugeja H.M.:

«Mina, vana pensionärimoor käin oma kutsuga hommikust õhtuni suhkruluurel Kasekese ja Tähe poes ning 20. novembri hommikul kella poole üheksa paiku vaatan, mis see pika plekist kastiga veoauto trügib Lootuse tn. lasteaia ja põõsaste vahelist jalakäijate teed, mis asub Tähe tn. 15 maja taga. Auto korraks küll peatus, kuid küllap autojuht mõtles, et tema auto on tugevam kui lasteaia nurgapealne post, tõmbas ja oligi aiapostist järel vaid kivipraht.. Autojuht taris autost mingi kasti sülle ja viis majja. Kas mitte suhkrukast, mida ei saanud maja eest Tähe tänavalt viia? Aga kus tegijad, seal nägijad. Auto number oli 30-44.

Muide, mina pean oma «odavat» talongisuhkrut vist lõpmatuseni jahtima, sest suhkrut müüa jagub kõigest pooleks tunniks. Ole siis hiromant ja trehva peale, kas hommikul vara või õhtul hilja. Mismoodi saavad aga tööl käivad inimesed suhkru kätte? Korraks lasti suhkur vabamüüki, et ärikatel oleks alibi tulevikus turu peal oma rahakotti paisutada.»

2.12.1991

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles