Madis Milling: ahistamine, ahistamine ja veel kord ahistamine (1)

Madis Milling
, riigikogu liige (RE)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Milling
Madis Milling Foto: Riigikogu

Ameerika ühiskonda on haaranud ahistajate paljastamise palavik, kirjutab riigikogulane Madis Milling (Reformierakond).

Olen riigikogu riigikaitsekomisjoni visiidil Ameerika Ühendriikides. Ajavahe tõttu veetsin viimase öö hotellitoas telekapulti klõpsides.

Mida ma nägin Ameerika meediast – ahistamine, ahistamine ja ahistamine. Unustage Venemaa, Ukraina, Põhja-Korea, Lähis-Ida. Ahistamine, ahistamine, ahistamine!!!

Kas tõesti nüüd äkki: a) on korraga ärganud kõik ahistatud; b) kuulsuste laste teema on ammendunud; c) «raha lõhna on tunda… härrased vannutatud mehed…»; d) avalikult julgetakse rääkida reaalsetest juhtumitest.

Tundub, et iga reaalse juhtumiga kaasneb laineharjal ka hulk libajuhtumeid – sest meedia ju kisendab praegu nende järele.

Eile hotellis oli juhtum. Astus minu naiskolleeg (nimi teada) lifti koos kohaliku härrasmehega. Mees tegi möödaminnes hariliku liftiviisakuse komplimendi: «Te lõhnate väga hästi!» Samas taibates oma ütluse kaksipidi tõlgendamise võimalust, hakkas meeleheitlikult vabandama. Eesti soost daam päästis tema päeva ja kinnitas, et tema arvates oli see meeldiv kompliment.

Õnneks on maailmas veel veidi tervet mõistust säilinud!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles