Meistrite liiga – tehtud!

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan nii enda kui Eesti jalgpalli jaoks ajaloolises kohtumises Mariboriga.
Ragnar Klavan nii enda kui Eesti jalgpalli jaoks ajaloolises kohtumises Mariboriga. Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Images/Scanpix

Eesti koondise kaptenist Ragnar Klavanist sai kolmapäeva õhtul esimene Meistrite liiga põhiturniiri kohtumises algkoosseisu kuulunud Eesti jalgpallur. Tore, et see pentsik puudujääk Eesti jalgpalliajaloos lõpuks kõrvaldatud sai.

Ning vahva, et Klavani karjääris üks järjekordne verstapost selja taha jäi. Meistrite liigas mängimine iseenesest pole tohutu sportlik saavutus, sest põhiturniirile satub ka väikeriikide klubisid, kuhu kuulumine ei sea jalgpallurile tohutuid nõudmisi. Aga mängida Meistrite liigas viiekordse Euroopa meisterklubi Liverpooli ridades nagu Klavan on juba hoopis kõvem märk, millega kaasnevad ka staatusest tulenevad kohustused – nii Liverpooli kui ka Klavani eesmärk pole mitte Meistrite liigas osaleda, vaid seal midagi saavutada. Hinnete leht täidetakse kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles