Mart Luige vastus Wesse Allikule: lojaalsus valgele kampsunile on säilinud (3)

Mart Luik
, Tallinna linnavolikogu aseesimees (IRL)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Luik
Mart Luik Foto: Postimees

Reformierakonna rahastamisskandaali üks osaline Wesse Allik on küll kolinud ümber EKRE ridadesse, aga ilmselt mingi lojaalsus on valgele kampsunile säilinud. Miks muidu hüppab ta nii kirglikult vaidlusesse, mille peaosalised on hoopis Reformierakond ja IRL, kirjutab Tallinna linnavolikogu aseesimees Mart Luik (Isamaa ja Res Publica Liit).

See on tõsi, et IRL andis oravatele Tallinna volikogus õppetunni, mis viimasele kuidagi ei meeldinud. Aga keegi IRLi inimestest pole valetanud. Keegi pole ka Michalile toetust lubanud. Ei saanudki, sest me arutasime ja otsustasime oma seisukoha üle selsamal neljapäeval sealsamas volikogus.

Reformierakondlik EKRE volinik Allik räägib kindlas kõneviisis asjadest, millest ta suurt ei tea. Ei istunud ta IRLi fraktsiooni toas, ei osalenud keskerakondlaste omavahelistes vestlustes ega Raivo Aegi Toompea kohtumistel. Võimalik, et Allikule ongi antud selline verbaalse tankisti roll. Kui nii, siis sellise sparringupartneriga on võimatu sisukalt vaielda.

Allik võtab minu ründamiseks appi ka meie vaidluse Eesti Lihatööstuse nõukogu esimehe Urmas Lahega. Peab seda mõne sõnaga kommenteerima. Kodanik Laht karistas mind sellise mürgise artikliga põhjusel, et olin sunnitud pöörduma inkassofirma poole saamaks Eestis Lihatööstuselt kätte oma teenitud tasu.

Eks see artikkel jääb ka osaliselt Postimehe ja BNSi südametunnistusele, sest ainult Urmas Lahe väidetest koosnevas loos pole peaaegu ühtegi rida, mis tõele vastaks. Tootmismaht on peale minu äratulekut mitu korda kukkunud, juhtivad spetsialistid omal soovil töölt lahkunud, järgmine tegevjuht püsis firmas napilt kuu aega, mitmed ühistu osanikud ei soovi Lahega koostööd teha ja on samuti kõrvale astunud. Kurb kõrvalt vaadata, kuidas Laht oma osalusega ettevõtet lammutab, kuid see on kõik ühe teise loo teema, mis Tallinna poliitikasse väga ei puutu.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles