Riiklik hullumeelsus (1)

Taavi Minnik
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3220535 10/23/2017 Echo of Moscow journalist Tatyana Felgengauer. On October 23, an unidentified attacker stabbed her in the Echo of Moscow studio. The image is a handout provided by a third party. Only for internal editorial use. Archiving, commercial use and promotion are prohibited./Пресс-служба радиостанции "Эхо Москвы"
3220535 10/23/2017 Echo of Moscow journalist Tatyana Felgengauer. On October 23, an unidentified attacker stabbed her in the Echo of Moscow studio. The image is a handout provided by a third party. Only for internal editorial use. Archiving, commercial use and promotion are prohibited./Пресс-служба радиостанции "Эхо Москвы" Foto: /Sputnik

Kallaletung raadiojaama Ehho Moskvõ poliitikaajakirjanikule Tatjana Felgengauerile kirjutati üksiku hullumeelse luulude arvele. Ründaja Boriss Grits väitis, et ajakirjanik olevat teda telepaatiliselt jälitanud ja ahistanud.

Gritsi edasine saatus on selge: ullike pistetakse hullumajja, teda ravitakse, ta neelab oma portsu haloperidooli alla ja lastakse siis jälle vabadusse.

Õnneks on arstide sõnul parem ka Felgengaueri seisund ja tema elu pole ohus.

Lugu on justkui lõppenud, kuid tõeline skisofreenia kestab edasi. Ehho Moskvõ ja selle ajakirjanikud on ka edaspidi sihipärase rünnaku objektid, kelle tegevust saadavad ähvardused ja riiklike föderaalkanalite eetris kõlavad süüdistused koostööst lääne eriteenistustega. Vaenlased on igaüks, kes ei kiida, suu vahus, Venemaa võimu ja poliitikat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles