Lugeja kiri: käed eemale «Aktuaalsest kaamerast»! (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aktuaalne kaamera»
«Aktuaalne kaamera» Foto: ERR

«Aktuaalne kaamera» on eestlasele nagu õhtune söömaaeg, leiab kirglik televaataja Ilmar Mikkor.

«Aktuaalne kaamera» on ETV lipulaev ja vaadatuim saade.

AK toimetus diktorite Margus Saare, Astrid Kanneli, Monika Tamla, Kadri Hinrikuse, Kerli Dello, Priit Kuuse ja varalahkunud Aarne Rannamäega on saavutanud erakordse kooskõla ja suure vaatajate poolehoiu.

AK on meie väikeses riigis nagu perekonna õhtune söömaaeg. Kogu pere on koos, et anda hinnang möödunud päevale. Me tunneme ennast selles loos osalistena, elame kaasa õnnestumistele ja paraku ka ebameeldivustele, mida ikka veel peame kogema.

Diktorite duo oskab meid häälestada sõbralikule vastuvõtulainele. Me samastume. Ja mis kõige meeldivam, on säilinud selline defitsiitne nähtus nagu huumorimeel. AITÄH NEILE KÕIGILE!

Nüüd püüab vastne ERRi juhtkond aastatega saavutatud harmooniasse, sellesse helide kooskõlla mõra lüüa.

ERRi juhid meenutavad väikest visisevat, iseenda ja ümbritsevaga pahuksis olevat inimtüüpi Nikolai Gogoli rikkalikust ametnike (tšinovnikute) galeriist.

ERRi juhi valimise konkurss tuleks tunnistada tööõnnetuseks ja lähitulevikus kuulutada välja konkurss uue juhi valimiseks.

Vastasel juhul on oht, et AKst saab ühe teadustajaga uudistesaade Põhja-Korea moodi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles