Lugeja ERRis toimuvast: see on juba liig mis liig (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aktuaalne kaamera»
«Aktuaalne kaamera» Foto: ERR

Postimees (19.10) üllatas võika uudisega: «Aktuaalse kaamera» kõige parem diktor Kadri Hinrikus on ära koondatud. Uskumatu!!!

Kogunesime arutama uudist töökollektiivis ning jõudsime üksmeelele, et Kadri Hinrikusel on kõige parem keelekasutus, puhtaim diktsioon ja laitmatu esinemine. Nagu selgub Postimehe loost, pole ka Hinrikuse kolleegid ülemuste otsusega rahul.

Vägisi tekib küsimus, kas need koondajad ise pole kunagi «Aktuaalset kaamerat» vaadanud. Ilmselt mitte, sest nad pole näinud või siis ei ole tahtnud näha mõne teise meie uudisteankru täiesti ebasobivat esinemist. Priit Kuusk vehkleb totralt kätega, lamaskleb laua peal, lehvitab kuuehõlmasid, rääkimata diktsioonist, mis jätab tema puhul soovida. Kuidas niimoodi võib?

Eesti Rahvusringhäälingu lipulaeva «Aktuaalse kaamera» üle otsustajateks on sattunud ebakompetentsed inimesed. Aeg on poliitilised mängud ära lõpetada!

Samas stiilis jätkates kaotab «Aktuaalne kaamera» oma juhtpositsiooni Eesti telemaastikul ja suure osa oma vaatajaskonnast.

Vaatajatel on õigus avaldada arvamust selle kohta, kuidas avalik-õiguslikku ringhäälingut juhitakse, ja see pole põrmugi loogiline.

Kiitus ning tänu aga Postimehe uuriva toimetuse juhile Risto Berendsonile, et ta tõi ERRi juhtide valesti tehtud otsused päevavalgele. Aitäh talle küsimuse lahkamise eest!

Ülle Tamm, Kambja vald, Tartumaa

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles