11. käsk peapiiskopile (30)

Sigrid Kõiv
, Arteri juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peapiiskop Urmas Viilma sai pahaseks naiskirikuõpetaja peale, kes avaldas toetust kooseluseadusele.
Peapiiskop Urmas Viilma sai pahaseks naiskirikuõpetaja peale, kes avaldas toetust kooseluseadusele. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

EELK Risti koguduse õpetaja Annika Laats torkas orgi ussipessa, kui ETV otse-eetris, saates «Suud puhtaks» kooseluseadust ametivenna, Tallinna Jaani koguduse abiõpetaja Arne Hiobi ees kaitsma asus ja ekrelast Jaak Madisoni häbistas. Stuudiopublik aplodeeris, sest lõpuks ometi ütles keegi välja küsimuse, mis paljudel keeltel kipitas: «Miks te seda teete?»

Pole keeruline näha, et seaduseelnõu esitamine kooseluseaduse tühistamiseks vahetult enne valimisi on EKRE PR-trikk pildile pääsemiseks. Sellel seadusel pole kohalike valimistega sisulist seost. Aga kes tahaks kuulda EKRE seisukohti tasuta transpordi või lasteaiakohtade küsimuses? Mitte keegi.

EELK peapiiskopile Urmas Viilmale (44) soovitaks aga palderjani ja paremaid nõuandjaid. 11. käsk ütleb: «Sina ei pea sööma ühtegi suppi nii kuumalt, kui keedetakse.»

Kommentaarid (30)
Copy
Tagasi üles