Postimees 1998. aastal: Pavarotti tulek Muhu saarele osutus blufiks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luciano Pavarotti.
Luciano Pavarotti. Foto: Reuters / Scanpix

Luciano Pavarotti võimalik osalemine eile Muhumaal Pädaste mõisas toimunud heategevuslikul gurmaanide õhtusöögil osutus blufiks.

Kell 21 Pädaste mõisa aia taga maandunud turvafirma ESC väikekopterist väljus mõisaomaniku Imre Sooääre ja tema äripartneri toel kogukas meesterahvas, kes raskelt käies ja longates mööda mõisaõue liikus, korraks kiige juures käis, seal istus ja seejärel müüri juures paar korda salliga lehvitas. Siis istus Pavarotti taas kopterisse, mis ära lendas.

Fotograafe kopteril saabunud ja Pavarotti moodi riietatud külalisele lähedale ei lastud, mitmed kohal viibinud fotomehed avaldasid Postimehele ja Kroonikale arvamust, et tegu võis olla naljamees Raimu Aasaga.

Õhtusöögi korraldaja Imre Sooäär ei andnud liba-Pavarottiga seotud sündmuse kohta mingeid kommentaare.

Eile õhtupoolikul levitati Pädaste mõisas kuuldust, nagu saabuks Pavarotti Helsingi kaudu, kus olevat maandunud tema eralennuk. Pädaste mõisa suletud sissepääsudel pidasid valvet eraturvafirma ESS ja politsei ühispatrullid.

Sooäär kinnitas veel 18.30 BNS-ile, et võib 100-protsendiliselt väita, et Pavarotti tuleb. Päeval levitasid õhtusöögi korraldajad kahtlusi, kas staar ikka saabub, tuues põhjuseks halvad ilmastikuolud.

16.08.1998

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles