Järelvaadatav: Arvamusfestivali Eesti Meedia alal toimunud arutelud (3)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusfestival 2017.
Arvamusfestival 2017. Foto: Ardi Truija

Postimees toob lugejateni otseülekanded Arvamusfestivali Eesti Meedia alal toimunud aruteludest.

Reede, 11. august

12.00–13.00 Postimees 160: Mida suudab ajakirjandus tänases ühiskonnas? –Madis VaikmaaNeeme Korv ning Postimehe aasta arvamusliidrid Jaak Jõerüüt ja Erkki Bahovski

13.30–15.00 BNS live: Milline on tavalise valija võimalus oma kodupiirkonnas reaalselt midagi valimiste kaudu muuta. – Kalev KorvHuko Aaspõllu ning Aivar Voog (Kantar Emori ekspert) ja Jüri Mõis (endine Tallinna linnapea ja ärimees).

15.30–16.30 Raha ja vastutustunne. Kuhu maksurevolutsioon meid viib? – Kristi Malmberg ning Jaan Pillesaar (ettevõtja), Marko Saag (advokaat ja maksunõustaja), Priit Sibul (riigikogu rahanduskomisjoni liige) ja Sven Kirsipuu (rahandusministeeriumi fiskaalpoliitika juht)

17.00–18.30 Millises Euroopas me tahame elada? – Lauri Hussar ning Raul Rebane (kommunikatsiooniekspert), Andres Kasekamp (Toronto Ülikooli professor) ja Kaire Uusen (ajakirjanik)

Laupäev, 12. august

10.30–11.30 Hommik Postimehega: Seikleja – diagnoos, lõbu või lollus? – Kristina Herodes ning Tiit Pruuli (kirglik seikleja ja maailmarändur), Jüri Ennet (psühhiaater-spordiarst) ja Sten-Eric Uibo (seiklusvõistluste Xdream peakorraldaja).

12.00–13.00 Kuku raadio «Keskpäevatund» otse-eetris vabas õhus! Legendaarne ühiskonnasaade kuulajate keskel. Saatejuht Priit Hõbemägi

14.00–15.00 Kuku raadio saate «Õigus ja õiglus» avalik salvestus: miks kipub ühiskond vanu ja kogenuid kõrvale jätma? – õiguskantsler Ülle Madise vestluskaaslased on mõttekoja PRAXIS juhataja Tarmo Jüristo ja Postimehe kolumnist Ene Pajula ehk Mammi

15.30–16.30 PM 160: Kes peab jääma milliste liistude juurde? Eesti kultuurieliit ja rahvuslikud huvid – Heili Sibrits, Alvar Loog ning Jaak Allik (kultuuripoliitik-teatriekspert) ja Meelis Oidsalu (kultuurikriitik-visionäär) 

17.00–18.00 «Naistejutud»: perevägivald: kui naine lööb meest – Dagmar Lamp, Jorgen Matsi ja Kristina Herodes

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles