Inspireeriv karjäär (1)

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Luha.
Kristjan Luha. Foto: Sander Ilvest

Eestlase Kristjan Luha jõudmine Nike peakontorisse globaalse asepresidendi kohale inspireerib kindlasti paljusid oma karjääri alguses olevaid noori. Lõppeval nädalal Postimehes ilmunud intervjuus rääkis Luha, kuidas sellisele kohale jõuda. Niisama ei tule tema sõnul midagi, sellest ei tasu unistadagi. Õpi ja tööta, tööta, tööta. 

Kõigel on teatavasti ka oma hind ja rahvusvahelist karjääri tehes pead arvestama, et lõpuks ei pruugi enam aru saada, kus su kodu on. Raske on luua sõbrasuhteid, sest kolid iga paari aasta tagant uude riiki.

Kristjan Luha on sel kombel juba kakskümmend aastat spordigigandi heaks tööd rabanud, aste-astmelt aina kõrgemale rühkinud. Ta ei soovita jääda ootama mingit imelist inspiratsiooni või kirge mõne eriala vastu. Hakka kusagilt pihta ja tee tööd, siis tuleb ka armastus ameti vastu. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles