Lihtne fännirõõmustaja?

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooter Krimmis.
Scooter Krimmis. Foto: Aleksei Pavlišak / TASS / Scanpix

Kui uskuda Scooteri juttu, sattusid nad Krimmi soovist fänne rõõmustada ega tahtnud poliitikat teha. Mis on muidugi jama: kui ka tehnomehed ise põmmpead on, siis nende taustameeskonnale pidi reisi kriminaalne ja poliitiline kaal selge olema.

Ukraina territooriumile Ukraina riigi loata sisenemine on kuritegu. 2017. aasta suvel Krimmi juhuslikult ei satu. See on sepitsemist nõudev samm, mille eesmärk on normaliseerida Vene anneksiooni. Kes iganes kohtleb Scooterit edaspidi kui tavalist tuuribändi, aitab paratamatult kaasa sellele normaliseerimisele.

Kui Scooteri Tallinna toojate jaoks raha ei haise, siis miks mitte järgmisena korraldada PutinFest? Sinna võiks kutsuda ka Steven Seagali ja Julia Samoilova, teadustajana astuks üles Mickey Rourke, turvamehed riietuksid rohelisteks mehikesteks ja kuni Donetski rahvavabariigile päris avalikult raha ei korjataks, oleks kõik jokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles