Raivo Aegi vastus Taavi Aasa vastusele: kapo sissetoomine valimiste teemasse on ebakorrektne

Raivo Aeg
, riigikogu liige (IRL)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna linnapeakandidaadi Raivo Aegi pressikonverents Patarei vangla hoovis.
Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna linnapeakandidaadi Raivo Aegi pressikonverents Patarei vangla hoovis. Foto: Liis Treimann / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna linnapeakandidaat ja riigikogu liige Raivo Aeg kirjutab vastuses Taavi Aasa vastusele, et kohalike valimiste valguses võiks õiguskaitseasutused poliitilisest arutelust välja jätta.

Austatud Taavi Aas

Aitäh vastuse eest! See oli selline nagu eeldasin ehk kõrk ja üldsõnaline. Leian, et õiguskaitseorganitele kaasa aitamine ja ka õigusrikkumiste peatamine on elementaarne kodanikukohus. Samas pean äärmiselt ebakorrektseks õiguskaitseasutuse, siinkohal kaitsepolitseiameti juba mitmendat korda sissetoomise kohalike valimiste teemasse. Jätame nad oma liistude juurde ehk riigi julgeolekut tagama ja süütegusid uurima.

Minu programm toetab Tallinna muutumist euroopalikuks ja eestimeelseks linnaks, kus asju aetakse ausalt ja korruptsioonivabalt. Head töökohad, peresõbralik ja säästlik elukeskkond toovad siia nutikad ja tegusad inimesed, kes soovivad kasvatada tallinlaste ja Eesti jõukust ja heaolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles