Isepäine Juku-Kalle

Argo Ideon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid.
Juku-Kalle Raid. Foto: Toomas Huik

Igas riigikogu koosseisus on mõni saadik, kelle kutsumuseks pole teistega ühte sulada ja kes võib šokeerida ontlikke parlamenditöömesilasi niipea, kui suu avab. XII riigikogus on kirja- ja raadiomees Juku-Kalle Raid (36), kes kogus valimistel veidi üle tuhande hääle ja on enda sõnul Juhan Partsi «masendusliige».


Juba ametivannet marssis Raid Toompeal andma märksa vabamas rõivastuses, kui tähtsate riigiasjade ajamisel üldiselt normiks peetakse. Selle etteastega teenis ta ära kolleegide veidike pahase pomina, mis võib-olla mikrofoni ei olnudki määratud, ent veebiülekandes siiski välja kostis.

Ametlikku dresscode’i pole riigikogus siiski kehtestatud, ja mõni teinegi saadik käib demonstratiivselt ringi kampsunis, seega ei peaks ühe kirjutamata reegleid eirava rahvaesindaja väljailmumine väga üllatav olema. Loodame, et Raid ei lase ka edaspidi parlamenditööl ülearu asjalikuks tarduda.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles