Uduse tulevikuga õde (4)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova
Olga Ivanova Foto: Liis Treimann

Hoolimata sellest, et vanim õde Yana Toom tõmbas paar tundi enne parteipöördelist pressikonverentsi teistelt õdedelt Oudekki Loonelt ja Olga Ivanovalt Moskvasse-sõidu pileti käest, on noorim õde endiselt võitlusvalmis. Kõik pole veel kadunud!

Eile kohtus kolmik taas, et esmaspäeval jätkata. Edgar Savisaare poliitilisest nõiakatlast esmalt vihmavarjukandjaks, seejärel Lasnamäe linnaosavanemaks ja riigikogu liikmeks tõusnud 32-aastane Ivanova on riigikogu õiguskomisjonis teinud kolleegide väitel tublit tööd. Kaitsnud oma seisukohti ja koalitsiooni.

Aga šokki, mis saabus kolmapäeval enne pressikonverentsi, oli Ivanoval keeruline alla neelata. Seesugusel ootamatul moel ja ühe õe juhtimisel reeta Savisaart ennast?! Ivanova tõdes esimeste emotsioonide ajel, et tema tulevik on erakonnas udune. Samas teab ta väga hästi, et Keskerakonna juht Jüri Ratas on temast sõltuvuses.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles