Keerulises seisus

Argo Ideon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Paet
Urmas Paet Foto: Peeter Langovits

Urmas Paet, kelle välisministritoolile jäämisest me alles kolmapäeval teada saime, on viimased paar päeva vehkinud ringi nagu tuulispask – nii meedias kui neis sfäärides, kus kaameraid ja mikrofone näha ei ole. Põhjuseks muidugi seitse Liibanonis röövitud Eesti ratturit.


Paet ja välisministeerium reageerisid keerulisele olukorrale viivituseta ja kõrvalt vaadates näib, et vähemalt see, mida siit Tallinnast on võimalik meie inimeste päästmiseks ära teha, ka tehakse.

Samas ei pruugi olukorra lahendamine olla lihtne ega kiire – ning see, et röövleid pole siiani tabatud ja eestlasi koju toodud, pole suuresti Eesti riigi teha. Abi saab tulla eelkõige kohapealt.

Kui aga meie ametnikud tegutsevad oma võimaluste piires professionaalselt, tõuseb sellest kindlasti kasu ja tuleb lähemale hetk, mil kaasmaalased vabaks saavad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles