Postimees 1995. aastal: pressisõbralikem avaliku elu tegelane on Siim Kallas ja vaenulikem Edgar Savisaar

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EESTI VILJA SAVISAAR; EDGAR SAVISAAR TALLINN
EESTI VILJA SAVISAAR; EDGAR SAVISAAR TALLINN Foto: PEETER SIRGE/PM/EMF

Eesti Ajalehtede Liit valis eile aasta kõige pressisõbralikumaks avaliku elu tegelaseks välisminister Siim Kallase, pressivaenulikumaks poliitikuks aga ekssiseminister Edgar Savisaare.

Kallas sai auhinnaks messingist ruupori. Pressisõbralikema avaliku elu tegelase tiitel antakse isikule, kes suhtleb ajakirjandusega kõige heatahtlikumalt ning arvestab igapäevases töös ajakirjanduse spetsiifikat, ütles EALLi tegevdirektor Tarmu Tammerk.

Pressivaenlase tiitli saab see, kes keeldub ajakirjanikega suhtlemast ning takistab info levikut.

Eelmisel aastal võitis kõige pressisõbralikuma poliitiku auhinna ekspeaminister Mart Laar, pressivaenulikuma tegelase tiitli sai aga president Lennart Meri.

EALLi täiskogu valis ka liidu uue juhatuse, kuhu kuuluvad Mart Kadastik (Postimees), Hans H. Luik (Eesti Ekspress), Agu Veetamm (Maaleht), Tarmu Tammerk (Baltic Independent), Toomas Roosileht (Pärnu Postimees), Urmas Glaase (Järva Teataja), Leivi Šer (Estonia) ja Margus Mets (Eesti Päevaleht).

8.12.1995

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles