Viljandi lendav bemar

Marek Tiits
, Sakala reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhulennu teinud BMW parklas
Õhulennu teinud BMW parklas Foto: Elmo Riig

Rahulikus Viljandis juhtub harva, et keegi ületab uudisekünnise sel moel, nagu tegi esmaspäeva hilisõhtul Kantreküla linnajaos BMWga läbi majaseina põrutanud noor naine. Poolteist tonni Saksa rauda majja sisse lennutada – see ei ole naljaasi, olgu siis mängus hulljulgust andvad droogid või mitte.

Õnnetuskohale korraldati järgmistel päevadel lausa ekskursioone. Mõõdeti sammudega vahemaad tänavalt toani. Tunti kaasa tugitoolis istudes napilt auto alla jäämisest pääsenud korteriomanikule. Jagati hinnanguid purustuste iseloomu ning juhi tervise- ja vaimuseisundi kohta.

Eriti õhevil olid kohalikud Bayerische Motoren Werke toodangu austajad, kes siblisid oma päevi näinud sõidukitega sündmuskohal agaralt ringi ning vilistasid otsekui looja karja läinud liigikaaslasest raudratsu auks samal tänavanurgal, kust majaseina sööstnud auto õhku tõusis, kummi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles