Toomas Tamsar ja Robert Kitt: hea tööandja, annetame aega! (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööandjate keskliidu juhataja Toomas Tamsar (vasakul) ja Swedbank Eesti juhatuse esimees Robert Kitt tutvustasid reedel heategevuslikku algatust «Annetame aega».
Tööandjate keskliidu juhataja Toomas Tamsar (vasakul) ja Swedbank Eesti juhatuse esimees Robert Kitt tutvustasid reedel heategevuslikku algatust «Annetame aega». Foto: Mihkel Maripuu

Kutsume tööandjaid astuma sammu edasi ja andma tagasi meie kõigi aega. Annetades  oma töötajate tööd ja pühendumist, loome aitamisele suurema tähenduse ja näitame, et hoolime, kirjutavad Toomas Tamsar ja Robert Kitt.

Eesti tööandjad on tublid rahaannetajad. Mõned annetavad süsteemsemalt, teised juhuslikumalt, kuid arusaam, et edukas ja tänapäevane ettevõte võiks kogukonna heaks panustada rohkem kui riigimakse tasudes, on juhtide ja omanike seas üleüldiselt aktsepteeritud.

Raha on teatavasti lihtne anda: otsus, ülekanne, heameel tehtud teost ja abisaajal konkreetne summa käes. Ka abivajajad, olgu tegu tuntud heategevusorganisatsiooniga või talvepuude soetamiseks abi paluva perekonnaga, oskavad küsida eeskätt raha.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles