Viimne jünger

Neeme Korv
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oudekki Loone
Oudekki Loone Foto: Eero Vabamägi

See, et Edgar Savisaar ei pea Eesti Vabariiki kuigivõrd õigusriigiks, on juba üsna pika habemega uudis. Lõppeval nädalal väljendas Savisaar oma umbusku taas pressikonverentsil ajakirjanike ees. Sama laua taga istus seekord Keskerakonna peasekretär Oudekki Loone.

Politoloogiharidusega Loone on erakonnas esile kerkinud kui komeet. Niisuguseid tähelende Savisaare kõrvale rambivalgusse teab meenutada igaüks, kes on vähegi Eesti poliitikat jälginud. Nagu ka tähtede langemisi. Sel kohal on Rahvarinde päevist alates Savisaare sõnumit kinnitamas ja võimendamas olnud terve plejaad inimesi. Iga skandaal on toonud pingilt esile uued mängijad. Lahkujad, olgu või kõige lähedasemad inimesed, on sildistatud reeturiteks või «eilseks päevaks». Tjah, küllap on õigusriik nad ära tinistanud. Kas Loonest saab viimne jünger?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles