Postimees 1995. aastal: politsei avastas narkopesa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süstlad.
Süstlad. Foto: Urmas Luik

Politsei kahtlustab, et Puhke tänaval asuv maja, kus laupäeval oli intsident politseinike ja pidutsejate vahel, on spetsiaalselt kohandatud narkootikumide kasutamiseks.

Politseil on kahtlused, et seal tarvitatakse pidevalt igasuguseid narkootikume, hingatakse sisse mitmesuguseid aineid ja suitsetatakse marihuaanat, ütles politseiameti pressiesindaja. Hoone akende ette on pandud mustad kiled, et võõrad ei saaks majja sisse piiluda.

Ööl vastu laupäeva tungis kakskümmend kumminuiade ja pumppüssidega relvastatud politseinikku Puhke tänaval asuvasse eramajja ja peksid laiali seal viibinud sadakond noort sünnipäevalist ja arreteerisid kaheksa inimest. Lisaks lõid korrakaitsjad katki ühe kohalviibinud noore mehe autoklaasid.

Politseiameti pressiesindaja sõnul on selles majas pidevalt suured, kuni saja inimesega peod, mis tõttu naabrite rahu on suuresti häiritud.

Laupäeval Puhke tänavas aset leidnud politseinike ja pidutsejate vahelise intsidendi uurimiseks algatas politsei teenistusliku juurdluse.

Politseiameti pressiesindaja sõnul on intsidendis süüdi mõlemad osapooled. «Kahju, et politsei jättis tegemata ekspertiisi, kuid kindel on, et pidulised olid kõvas narkouimas,» märkis pressiesindaja. «Pidulised käitusid väga agressiivselt, see tõttu oli ka politsei sunnitud tavapärasest agressiivsem olema.»

31.08.1995

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles