Rowlingu murtud lubadus (1)

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
J.K. Rowling
J.K. Rowling Foto: SCANPIX

Kui Harry Potteri saaga seitsmes raamat pea kümme aastat tagasi valmis sai, teatas J. K. Rowling, et rohkem võluripoisi raamatuid ei tule. See-kelle-nime-ei-tohi-nimetada ehk Lord Voldemort oli alistatud. Poiss, kes jäi ellu, ehk Harry Potter jäigi ellu. Armastus oli võitnud kurjuse. Lugu oli saanud õnneliku lõpu.

Rowling aga ei pidanud oma lubadust ja eelmisel nädalavahetusel jõudis poelettidele sarja kaheksas raamat «Harry Potter ja neetud laps». Aeg on seal läinud edasi pea 20 aastat – Harryst on saanud natuke torssis keskealine mees, kellel on kolm last. Ühesõnaga, päris veider värk.

Rowling lubas, et nüüd on päriselt kõik. Loodetavasti peab ta vähemalt teisel korral oma lubadusest kinni. Järge, kus Harry Potter möllab vanadekodus, ei ole ju kellelgi vaja. Juba kaheksas raamat oli ausalt öeldes viga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles