PÄEVAINTERVJUU Riigikogust lahkunud Martin Kukk: tundsin, et jõudsin parlamenti 20 aastat liiga vara (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna endine peasekretär, praegu presidendiks pürgiva Siim Kallase kampaaniameeskonda juhtiv Martin Kukk põhjendas parlamendist ja poliitikast lahkumist sooviga ennast ka erasektoris tõestada. «Ühel hetkel tundsin, et jõudsin parlamenti 20 aastat liiga vara,» nentis ta.

Kukk ütles Postimehe stuudios, et tema poliitikast lahkumise põhjus on proosaline. «Pärast kaheksat aastat poliitikas, olles tegelenud erinevate valimiste ettevalmistamisega ja nüüd aasta aega riigikogu töös osalenuna, tundsin, et sooviksin ka erasektoris ennast realiseerida,» selgitas Kukk ning lisas, et kuna riigikogus asub tema asendusliikmeks staažikas poliitik Peep Aru, ei ole parlament tema tagasiastumisega midagi kaotanud.

Oma edasistest plaanidest ei soovinud Kukk enne sügist täpsemalt rääkida, öeldes vaid, et soovib jätkata kommunikatsioonivaldkonnas ja pigem vaadata Eestist väljapoole. «Minu esialgne plaan on, et juhul kui midagi ette võtta, võiks vaadata maailma vähe avarama pilguga. Konkreetsemalt ma oma plaanidest enne, kui ma lepingut pole allkirjastanud, rääkima ei hakkaks,» ütles ta.

Küll kinnitas Kukk, et jääb juhtima presidendiks pürgiva Kallase kampaaniameeskonda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles