Postimees 1995. aastal: purjus mees sõi, jõi ja heitis magama võõras korteris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus mees.
Purjus mees. Foto: Peeter Kümmel

Hilisõhtul tütrega koju tulnud noor ema leidis oma Tartus asuva ridaelamu korteri eest segipööratuna, ära oli joodud kodus leidunud alkohol, külmkapis oli näritud vorsti. Pimedas toas tugitoolis magas aga ihualasti purjus mees. Politseinikud viisid võõras korteris väsinud mehe kainerisse edasi magama.

«Saatsin lapse kohe välja, kui sain aru, et majas on keegi võõras. Kartsin, et nüüd hakatakse laskma,» rääkis naine, kes oli koju tulnud esmaspäeva õhtul veidi enne poolt kahtteist. «Mitu korda hüüdsin tuppa, kus võõras oli. See magas aga nii sügavalt, et alles kümnenda korra peale hakkas midagi mõmisema.»

Selgus, et veidi mõrase akna oli lahti muukinud ja võõras korteris uinumiseni pidutsenud samas ridaelamus koos emaga elav Igor (37).

Pererahvas, kelle alkoholi aknast sisse roninu ära oli joonud, avaldas imestust, et mees veel elus oli. Viski, viin ja koguni pudel puskarit, kõik olid tühjad.

«Tuba oli nii segi, nagu oleks siin kümme inimest pidutsenud,» kurtis eile korterit kraaminud vanaema.

Arvatavasti oli naabrimees siiski üksi võõras korteris toimetanud.

«Muidu on naabrid normaalsed inimesed,» arutles vana perenaine. «Ainult poeg joob palju. EPA lõpetanud mees, aga tööd pole.»

28.06.1995

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles