Video ja galerii: meeleolukas Rat Race tõi jooksma karvased ja sulelised

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna vanalinnas toimus täna taaskord heategevuslik kontorirottide jooks Rat Race. Postimees jooksis osalejatega kaasa ja vahendab videopildis emotsioone ja värvikaid kostüüme.

Sel aastal tähistab Rat Race 15. juubelit – täpselt nii palju aastaid on Eestis juba heategevusjooksu Rat Race korraldatud. Kui jooks toimus alguses vaid Tallinnas, siis tänavu on laienetud viide Eesti linna – Tallinn, Tartu, Haapsalu, Pärnu, Jõhvi.

Aegade jooksul on Rat Race Tallinn kokku kogunud üle 85 000 euro. Sel aastal annetavad nii Rat Race Tallinn kui ka Pärnu osalustasudest saadud tulu Eesti laste ja noorte diabeedi ühingule, et toetada insuliinipumpade ostmist I tüüpi diabeeti põdevatele lastele.

Heategevusjooksule annavad hoogu juurde andekad TTÜ Tantsutüdrukud ning peaesinejaks on retrohõnguline ansambel Regatt. Päeva juhib Andres Torm.

Rat Race’i juubelipidu toimub 2. juuni õhtul restoran-klubis Clazz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles