Christina Jörg: inimeste ahnuse ulatus paneb mind imestama (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Jörg särab oma rohelusse uppuval koduõuel Tabasalus  päikesega võidu. Vasakul paistab «katusega mootorratas» ehk Suzuki väikeauto, kõige tagasihoidlikum sõiduriist tema firmas.
Christina Jörg särab oma rohelusse uppuval koduõuel Tabasalus päikesega võidu. Vasakul paistab «katusega mootorratas» ehk Suzuki väikeauto, kõige tagasihoidlikum sõiduriist tema firmas. Foto: Liis Treimann

Eesti Tallinnast Setumaani tänapäevaseid reoveepuhasteid täis ehitanud Christina Jörg nimetab ennast naljatamisi solgifilosoofiks – tema esimesele, filosoofia ajaloo alasele haridusele lisandus hiljem olude sunnil majandus.

Kuuldes Arteri kavatsusest teha temast persoonilugu, puhkeb Christina südamest naerma ja uurib, kes küll toimetusest sellisele hullule mõttele tuli. Hiljem ütleb, et tema sõbranna oli selle teate peale prahvatanud: «Sa ei ole ju mitte keegi!».

Need, kes Schöttli Keskkonnatehnika ja selle Eestisse tooja tegemistega kursis on, küll nii ei arva. Nagu ka muusikud, lasterohked pered ja lastekodud, keda selle firma juht viimase kahekümne aasta jooksul oma heast tahtest abistanud. Eesti-Saksa suhete arendamisest, mis on naise eriline huvi, me siinkohal ei räägigi.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles