Mart Raudsaar: Üksiku Rüütli fenomen (1)

Mart Raudsaar
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Raudsaar
Mart Raudsaar Foto: Peeter Langovits

Täna ei räägi me presidendivalimistest, vaid juttu tuleb söögikohast Üksik Rüütel, mis oli minu lemmikpaigaks, kus käia vähemalt kord kvartalis, teha konarliku pinnaga tammepuust laua taga natukene arvutitööd ning nautida lõunapäikest ja lihtsat, kuid toitvat traditsioonilist kööki. Ärge muretsege, et ma teen varjatud reklaami. Seda kohta enam ei ole.

Umbes kuu tagasi soovisin taas keerata Tallinna ringteelt, Tartu maantee ja Viljandi maantee vahelisel lõigul, kunagise Kurna mõisa aida müüridesse rajatud Üksikusse Rüütlisse. Aga võta näpust! Vahepeal on kõnealune ringtee lõik muudetud kiirteeks ning arusaadavalt polnud võimalik Tartu maantee poolt tulles sooritada vasakpööret.

Sõitsin edasi esimese viaduktini, kus kiirtee ristub Kurna-Tuhala tee ja Kangru teega ning pärast mõningast mõttetööd (Eestis ei kasuta ma kunagi navigaatori abi, kuigi ilmselt juba peaks) õnnestus sooritada tagasipööre Tartu maantee suunas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles