Priit Pius: väga suur puudus on kuulamisoskusest (4)

Marian Võsumets
, produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitleja Priit Pius ütles täna Kadriorus toimunud koolinoorte väitlusvõistluse avaturniiril, et meie väitluskultuuri iseloomustab kuulamisoskuse puudumine.

Pius nõustus president Toomas Hendrik Ilvese väitega, et meie väitluskultuuris esineb kaunis palju sõimu. Suure puudusena tõi ta välja ka kuulamisoskuse puudumise. «Üks oskus, millest on väga suur puudus, on kuulamisoskus. Tihtilugu ongi inimesed tulnud sinna (väitlema - toim) juba valmis vormunud arvamustega ja tegelikult väga ei kuulata, mida teine räägib,» sõnas Pius.

Kadriorus toimus täna president Toomas Hendrik Ilvese algatatud koolinoorte väitlusvõistluse avaturniir, kus kultuuri rahastamise ja otsedemokraatia teemadel astusid noortega vastamisi riigikogu liige Yoko Alender, kirjanik Jelena Skulskaja, näitleja Priit Pius ja kommunikatsiooniekspert Daniel Vaarik.

Vaata videost, mida arvas Pius noortest vastastest, kuidas hindab riigikogu liige Yoko Alender tänase Eesti avaliku väitluskultuuri tervislikku seisundit ning mida arvab kommunikatsiooniekspert Daniel Vaarik ETV saatest «Foorum».

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles