Esimene kevadekuulutaja

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Milder
Meelis Milder Foto: Peeter Langovits

Eesti investeerimiskommuuni seas on juba aastaid olnud üsna populaarne nali, et lisaks lume sulamisele ja rändlindude saabumisele on üheks kindlaks kevadekuulutajaks see, et Baltikal on jälle raha otsas ja investorite käest küsitakse lisa.

Baltika on Meelis Milderi (57) juhtimisel saanud viimasest kümnest aastast kahjumit koguni kuuel. Viiel aastal on Baltika küsinud investoritelt ka lisaraha. Veebruari viimasel päeval, pool tundi pärast börsipäeva lõppu, teatas Baltika järjekordsest suurkahjumist: 6,4 miljonit eurot (vanas rahas 100 miljonit krooni), mis on Baltika ajaloo suuruselt teine.

Pidevate kahjumite tõttu on Baltika netovara väärtus langenud üsna kriitilise piiri lähedale ja võib arvata, et lisaraha küsitakse ka sel aastal. Igatahes Postimehe sellekohasele küsimusele vastamisest põikas Milder kõrvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles