Toomas Uibo: Martini kinnas Eesti lennundusele (1)

Toomas Uibo
, Nordic Aviation Groupi nõukogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Uibo
Toomas Uibo Foto: Erakogu

Uus lennuettevõte pole loodud selleks, et maksumaksja miljoneid põletada, vaid ühiskondliku kasu ja ka kasumi nimel, kirjutab Nordic Aviation Groupi nõukogu liige Toomas Uibo.

Martin Gauss on tubli mees. Enne kui ta airBalticut juhtima asus, oli tal ette näidata võimas edulugu. 33-aastaselt oli temast saanud jõukas ärimees. Miljonid polnud tema kontole laekunud mitte börsilt, pangandusest ega kinnisvarast, vaid hoopistükkis lennundusest. Müts maha, sest selliseid tüüpe on maailmas vähe. Ega nalja pärast öelda, et kui tahad lennunduses miljonäriks saada, pead enne olema miljardär. Martin ujub vastuvoolu.

8. veebruari Äripäeva intervjuus räägib ta muu hulgas lennunduse võimalikkusest Eestis. Nii suurte lennunduskogemustega mehe sõnal on teatavasti kaalu. Kui tema ütleb, et meie uuel lennufirmal pole mingit tulevikku, siis nii ka on. Või kas ikka on? Suured ärid ja suured huvid liiguvad tihti mööda leheveerge. Arusaadavalt on oluline oma agendat laiemale publikule tutvustada, et oma äridele soodsat tausta luua.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles