Merle Jääger: hoolivad lapsevanemad, tutvustagem lastele joodikueetikat (16)

Merle Jääger
, näitleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jääger.
Merle Jääger. Foto: Sille Annuk

Iga tõeliselt hooliv lapsevanem peaks teismelisele alkoholist rääkides tutvustama ka nn joodikueetikat – selles pole midagi radikaalset, see on tegelik elu, kirjutab näitleja Merle Jääger.

Taas on leheveergudele jõudnud nukrakstegev lugu purjutavatest noortest, kes oma kaaslasest ei hooli. Ontlikud vanemad pööritavad uskumatult silmi: kus küll sellised lapsed kasvavad!

Meie oma kodudes, kullakesed. See, et teie teismeline Mann või Kusti pole veel vahele jäänud, ei tähenda, et ta ei võiks salaja nurga taga tarbida. Oh õudust!

Võtke üks tablett, hingake kümme korda sisse-välja ja mõelge ennast tagasi nendesse ammustesse aegadesse, kui te veel teismeea küüsis vaevlesite. Paljud teist võivad puhta südametunnistusega tõsta käe: mina olin see kuldne noor, kelle organismi ei pääsenud alkohol mürgitama enne ametlikult täisealiseks saamist?

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles