Muusika, mis räägib enda eest

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born
Elina Born Foto: EMA

Rääkisin mõni päev tagasi tähtsa tegelasega muusikatööstusest, kes oli sümpaatne inimene, kuid kõigega tema jutust ei tahtnud ma nõus olla. Muusikatööstuse mees ütles, et muusika läheb aina paremaks, sest neil on järjest rohkem infot tarbija eelistuste kohta. 

Elina Born võitis neljapäeval jagatud muusikaauhindadel neist neli ja arvutus näitab, et ta kahmas kotti tervelt neljandiku noosist. Borni pärjatud debüütplaat on korralikult tehtud popp, mille kohta on paraku väga raske öelda midagi tähelepanuväärset. Laulud on, neid lauldakse ja neil on kuulajad – mida veel tahta?

Ilmselt moodne turu-uuringupopp omadega sinnapoole liigubki, et ta ütleb sulle üha rohkematel juhtudel (loomulikult viisakalt): «Aga ära arva minust nii väga midagi, igasugune arvamine on nii 18. sajandi lõpp – 19. sajandi algus, sa vaid kuulata!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles