Ivo Felt: kõik on juhus, õnne peab olema

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe Aasta Inimese auhinna pälvis täna filmiprodutsent Ivo Felt, kelle film «Mandariinid» kandideeris Kuldgloobusele möödunud aastal ning tänavu on sama auhinda püüdmas «Vehkleja», milles Feldil on kaasprodutsendi roll.

«Siin on kõik juhus. Ei ole mingit mustrit, et kui ühe korra saad nominatsiooni, siis saad ka teisel korral. Õnne faktor on selle asja juures päris suur, õnne peab olema,» kommenteeris Felt Postimehele kahe filmi edu ja ka enda filmitegijaks saamise juhuslikkust.

«Mandariinide» ja «Vehkleja» edu valguses väljendas Felt heameelt, et kodupubliku mentaliteet Eesti filmi suhtes hakkab muutuma. «Eesti filmist on hakatud rääkima enam mitte nii väga peksupoisina kui varem,» arvas ta ning lisas, et oluline roll on endiselt filmide finantseerimisel.

«Kui kriitiliselt poolelt rääkida, siis oleme filmide riikliku finantseerimisega täpselt samas kohas, kus me olime aastal 2008,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles