Lennukad paarimehed

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavet Hinrikus (vasakult) ja Kristo Käärmann
Taavet Hinrikus (vasakult) ja Kristo Käärmann Foto: TransferWise

Eesti rikkaimateks meesteks tõusnud äripartnerid Kristo Käärmann (35, pildil paremal) ja Taavet Hinrikus (34) oskavad oma tegemistega silma paista.

Alates pangaülekandeid vahendava idufirma Transferwise loomisest 2010. aastal on nad suutnud püsida pidevalt nii klientide, investorite kui ka ajakirjanike huviorbiidis. Nad on visionäärid, aga samal ajal Transferwise’i tegemistes ka ise küünarnukkideni sees – värbamisintervjuudest poolalasti Londoni tänavatel toimuvate turundusaktsioonideni. Inimestena näivad nad paljudele vastandid: Hinrikus on eestlaslikult vaikne ja Käärmann ameerikalikult müügimehelik, kuid just erinevusi taustas ja teadmistes peetaksegi nende edu aluseks. Hinrikus teab kõike idufirmandusest ja Käärmann ärimaailma vajadustest. Rollid on neil omavahel selgelt jaotatud, kuid nad mõistavad teineteist lennult – tõenäoliselt seetõttu, et mõlema mõtted lendavad kohe eriti kõrgelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles