Erik Sakkov: plaan B, hea plaan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaama turundusdirektor Erik Sakkov.
Tallinna lennujaama turundusdirektor Erik Sakkov. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kui esmaspäeval avalikustati Eesti riigi plaan meie lennuühenduste kindlustamiseks, sündis kurbnaljakas lugu: paljud, kes veel eile hurjutasid valitsust mitte millegi tegemise eest, nahutasid teda päev hiljem juba millegi tegemise pärast, kirjutab Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Rahvusliku lennufirma kadumine läheks meie ühiskonnale maksma sadakond miljonit eurot aastas, seega ainus väga halb plaan on mitte midagi teha. Iga plaan B, mis aitab lennuühendusi säilitada ja kahjusid minimeerida, on hea plaan; mängus on meie kõigi ühine rikkus ja elustandard ning meie kõigi huvi on, et avalikus arutelus ja ekspertide keskis sünniks maksimaalselt hea plaan B.

Olulisim kõigepealt: kui suured rahvusliku lennufirma elushoidmiseks kulunud summad ka ei tunduks, on Eesti ühiskond firma alleshoidmisega selgelt plussis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles