Urmas Tooming: Brem ei loobu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Oma raha võlglastelt kättesaamisel on Brem Kinnisvarahooldus kangekaelne ning alustab täna Tallinnas kortermajades vee kinnikeeramist. Vaatamata sellele, et hoonete üldkraanid kuuluvad Tallinna Veele ning Tallinna abilinnapea Eha Võrk kinnitas, et selline vägivaldne tegevus on seadusvastane.



Bremi juhi Risto Mägi sõnul ei jää firmal lihtsalt midagi muud üle, sest elanikud võlgnevad neile umbes 35 miljonit krooni ja ei soovi vabatahtlikult raha ära maksta. See ajaski Bremi viimase meeleheitliku sammuna vee kinnikeeramise taktikat kasutama.

Mida peavad aga tegema kortermajade elanikud, kes on iga kuu korralikult vee eest tasunud ja avastavad järsku, et kraanist ei tule enam tilkagi ning ka duši all ei saa käia? Teeb ikka pahaseks küll. Pealegi kui tead, et Bremil ei ole mingit õigust niimoodi käituda.

Bremiga on viimasel ajal väga palju pahandusi olnud. Firma on võlgu nii vee- kui prügifirmale. Tallinna Vesi on andnud Bremi suhtes sisse pankrotiavalduse, mida kohus hakkab menetlema novembris. Bremi juhid saadavad aga meediasse teateid, et firma on kõigele vaatamata jätkusuutlik.

Inimestele ei oskaks küll midagi muud öelda, kui et võimalikult kiiresti tuleb Brem mõne teise majahalduri vastu vahetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles