Mees varjust

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulev Loo
Sulev Loo Foto: Erik Prozes

Kuigi Eesti Raudtee tulevane tegevjuht Sulev Loo on ise hoidnud madalat profiili, leidis Endel Siff, tema endine ülemus Pakterminali päevilt, et Eesti Raudteel on väga vedanud. «Ta on selline laia haardega, väga suhtleja,» iseloomustas ta Lood, kes tema sõnul näeb väga hästi juhitava ettevõtte kohta suures pildis.

Riigifirma nõukogu esimees Raivo Vare on rõhutanud, et Loo ülesandeks saab kaotatud transiidimahu tagasitoomine. Võrreldes kahe ja poole aasta taguse ajaga oli kaubaveo maht tänavu juunis ligi 54 protsenti väiksem. Eesti olulisim kaubanduspartner on aga Venemaa, kus Lool on head suhted.

Juuni alguses lahkus ta naftatoodete logistikafirma Tarcona tegevjuhi kohalt, kus oli kümme aastat. Jääb üle loota, et Loo rohkem varjust välja tuleb, sest riigifirma juht võiks mitte ainult olla, vaid ka näida avatud suhtlejana. Et kolleegi esimene reageering ei oleks enam: «Timtšenko, võib-olla ka Putini mees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles