Vahur Kersna: nähtamatute hiiglaste õlul

Vahur Kersna
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: ERR

Minu koolmeistrist isa jättis endast maha poolemeetrise kuhja aukirju, teeneteplaate ja medaleid. Ema tavatses ikka öelda, et ärge talle palka makske, süüa pole samuti tarvis, suruge ainult aeg-ajalt mõni aumärk rinda.

See meenus, kui mind äsjasel ETV 60. sünnipäeva traali-vaalil paluti koos viie kolleegiga suruma oma käejälg vana telemaja ruudulise fuajee seinale kipsi. Olin mitu aastat sellisest aust kõrvale põigelnud, nüüd läksin kohale, tahtes üritusel vabaneda mind tükk aega vaevanud mõttest. Paraku oli publikul tolleks hetkeks juba tort hambus, vahuvein peas ning tähelepanu mujal – ma ei tabanud võimalust. Kui tohib, räägin siin ja nüüd.

Urmas Ott tavatses tihtipeale oma ETV palganumbrit kommenteerida sõnadega: «Minu tegelik tasu on sära vaatajate silmades!» Me kõik noogutasime kohvikulauas tema lõikavale irooniale muiates kaasa. Aga mida aeg edasi, seda rohkem mõistad – tegelikult nii ongi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles