Oodatud õnnestumine

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäel seisavad ees pingelised treeningunädalad.
Tanel Laanmäel seisavad ees pingelised treeningunädalad. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmise hooaja eel seadis lootustandev odaviskaja Tanel Laanmäe endale sihiks tõusta 2015. aastal Pekingis maailmameistriks. Sportlaskarjääri jooksul mitme trauma ja suurvõistluse ebaõnnestumisega rinda pistma pidanud Laanmäe on tippu pürgimise teel nüüd appi võtnud psühholoogi abi ning kohe tuli ka esimene suurem õnnestumine.

Läinud pühapäeval Kreekas võistkondliku EMi esiliiga jõuproovil viskas mees 82.67 ning ületas sellega ligi kuus aastat vana isikliku rekordi, saavutas võistlusel esikoha ja täitis Pekingi MMi normi.

Hooaja edetabelis paikneb 25-aastane eestlane selle tulemusega praegu küll alles 23. positsioonil, kuid siiski tõestas ta kindlasti nii endale kui ka poolehoidjatele, et temas on olemas ikkagi potentsiaali teha tiitlivõistlustel pikki viskeid ja edestada vahetus konkurentsis tippmehi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles