PÄEVAINTERVJUU: Merit Kopli ja Toomas Issak rääkisid Postimehe tegemistest ning vastasid lugejate küsimustele

Toomas Randlo
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Postimehe päevaintervjuus» olid saatekülalisteks Postimehe vastutav väljaandja Toomas Issak ja peatoimetaja Merit Kopli, kes rääkisid väljaande tegemistest ja vastasid lugejate küsimustele.

«Praegu jaguneb Postimees kolmeks. Iga päev on väljaanne kontaktis 400 000 inimesega, nendest kolmandik loevad Postimeest nii paberlehest kui veebist, kolmandik ainult veebis ja kolmandik ainult paberlehte. Kui trendidest rääkida, siis paberlehe lugejaskond pisut kahaneb ja interneti osa kasvab. Viimasel aastal on toimunud hüppeline kasv ka mobiilis,» selgitas Issak.

Kopli sõnul on Postimehel olnud tänavune aasta põnev ja möödunud hästi. «Ajakirjanduses läheb hästi siis, kui midagi toimub. Vaikelu ei sobi ei ajakirjanikele ega lugejatele. Poliitikas on olnud põnevad ajad. Postimees ise on teinud põnevaid eksperimente ja avastanud huvitavaid probleemkohti. Näiteks eelmisel nädalal ilmus lugu sellest, kuidas USA saatkond jälgib kesklinnas liikuvaid inimesi,» rääkis ta.

Vaata videost edasi, mida rääkisid Postimehe vastutav väljaandja ja peatoimetaja ning kuidas vastasid nad lugejate küsimustele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles